ForsideBetingelser

Betingelser

Disse betingelser er skrevet for at beskytte begge parter, når der indgås en handel. Vi har opstillet et fælles regelsæt, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan spillereglerne er. Baggrunden for betingelserne er et ønske om en god oplevelse for begge parter.

Nedenstående vilkår er gældende fra 2014.

Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Cocktailbutikken.dk kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

Afbestilling

Alle ordrer kan frit afbestilles frem til 48 timer før afhentning/levering. Sker afbestillingen 48-24 timer inden ordren afhentes eller leveres, betales 50% af ordrens pålydende beløb. Sker afbestillingen mindre end 24 timer før afhentning/levering, betales ordrens fulde beløb.
Hvis ordren ikke betales på dagen, skal dette ske via en bankoverførsel. Betalingen skal være os i hænde senest 10 dage fra datoen for afhentning/levering. Hvis denne ikke betales til tiden, henviser vi til afsnittet om Betaling.

OBS: Ved køb af friske produkter som mynte, frugt, juicer og pureer skal afbestilling ske senest 1 uge før afhentning/leveringsdato.

Referencer

Hos cocktailbutikken.dk elsker vi at vise os frem. Det gør vi ved at have en offentlig liste over nogle af vores store kunder. Referencerne gør, at vores kunder kan se, hvem vi har handlet med. Hvis du som kunde ikke ønsker at blive skrevet på denne reference liste, skal du frasige dig dette ved at sende os en e-mail til os på info@cocktailbutikken.dk.

Rabatkoder

Alle rabatkoder kan benyttes én gang pr. kunde på ordrer pålydende minimum 150 DKK, medmindre andet specifikt er angivet.

Kundeservice hos cocktailbutikken.dk

Kom hurtigt i kontakt med kundeservice via vores kontaktinformation. Kundeservice kan også hjælpe dig med at skræddersy en pakke af produkter og give dig gode råd til, hvad du skal bruge til netop din fest. 
Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe med spørgsmål til vores produkter. Vi kan både træffes via e-mail og telefon. Vi anbefaler, at du sender en e-mail med dine spørgsmål medmindre, at du har en hastesag.

Udsolgte varer & udgåede varer

Cocktailbutikken.dk tager forbehold for udsolgte og forsinkede varer. Specielt i perioder hvor vi er spidsbelastede, kan man opleve små forsinkelser, eller i enkelte tilfælde udsolgte varer. I disse tilfælde vil vi ringe til dig så hurtigt som muligt.

Betaling

Hos cocktailbutikken.dk tilbyder vi vores kunder at betale via Dankort, Visa, Mastercard eller Mobilepay online på hjemmesiden. Du kan også vælge at betale ved afhentning eller levering med kontanter eller Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay.
Skulle du ønske at betale på anden vis, bedes du kontakte os.

Hvis du ønsker at få tilsendt en faktura, bedes du oplyse dette ved bestilling.

Ved forsinket betaling af faktura vil kunden få fremsendt en betalingspåmindelse, som udløser et ekstra gebyr på 100 DKK. Ved udeblivelse af betaling, vil fordringen blive sendt videre til vores inkassoafdeling, og der vil blive pålagt yderligere udgifter. Forfaldsdato på fakturaen er baseret på bestillingsdatoen og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden.

Levering af produkter

Vi leverer oftest selv alle vores produkter. Der kan dog opstå forsinkelser i forbindelse med spidsbelastninger. Levering sker altid kun til døren i stueplan.
Man kan også vælge at afhente sine køb hos os inden i den specificerede åbningstid, medmindre andet er aftalt.

Betingelser for udlejning:

Aflevering af det lejede udstyr skal ske i henhold til lejekontrakten senest kl.: 12:00 på dagen. Hvis udstyret ikke er i vor hænde før kl.: 12:00, udløser dette en ekstra dags leje. Der pålægges dagsleje pr. påbegyndt dag, så længe udstyret ikke er afleveret gældende fra afleveringsdagen kl.: 12:00.

Afleveres udlejede genstande beskidte tilbage til cocktailbutikken.dk, faktureres der 200 DKK pr. påbegyndt time for rengøring. Erstatning kræves for genstande, som ikke er returneret og/eller ødelagte.

Tilfredshedsgaranti

Hos cocktailbutikken.dk har vi tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene tilbage.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamerer du inden 2 måneder efter manglen er opdaget, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du du kontakte os.

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning er der ingen fortrydelsesret på let fordærvelige varer og fødevarer. For andre varer gælder 14 dages fortrydelsesret.

Personoplysninger

Cocktailbutikken.dk er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger Persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til os. Det er udelukkende personer, der er tilknyttet til cocktailbutikken.dk, der har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til).

E-mail

Vi kan til enhver tid kontakte dig på e-mail i forbindelse med ordren. Det kan være sig i forbindelse med opfølgende salg, markedsføring eller andre forespørgsler.

Køb

Ved køb af alkoholiske drikke, bekræfter du at du er gammel nok, efter dansk lov, til at erhverve disse produkter.

Retningslinjer for alkoholiske drikkevarer

Lovvalg og værneting

Alle købsaftaler i denne webshop indgås på dansk og efter dansk lovgivning. Enhver tvist om køb via cocktailbutikken.dk og om disse vilkår skal indbringes for byretten i København

Log og cookies

Logstatistik bruges på cocktailbutikken.dk. Vi bruger Google Analytics til at indsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter og meget andet.
På cocktailbutikken.dk anvendes statistikken alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Log statistik bruges også til at skabe øget brugervenlighed.
Cocktailbutikken.dk benytter også Google Adwords Conversion til at se, hvor høj en værdi vores betalte reklamer har for os.
Cookies kan blive anvendt, når du besøger cocktailbutikken.dk

 

X
array(1) { [0]=> string(10) "2017/04/13" }