ForsideOm os

Om os

Bag om cocktailbutikken.dk står en række nuværende og tidligere professionelle bartendere fra det danske barmiljø, som i den grad har erfaring med, hvad forskellen på et godt og et dårligt produkt kan gøre for en hyggelig aften. Derfor sælger cocktailbutikken.dk kun spiritus, mixere, puréer, cocktailudstyr og friske varer, som vi selv bruger, når vi er ude og servere. Det betyder, at du som kunde hos cocktailbutikken.dk får de rigtige mærker og den rette kvalitet –  hver gang du handler hos os.

Når vi ikke sælger produkter, bartender vi også selv

Udover at sælge kvalitetsprodukter til din fest, så tilbyder cocktailbutikken.dk i samarbejde med cocktailkursus.dk, at vi kommer til din fest og giver dig og dine gæster en oplevelse udi cocktailuniverset. Professionelle og erfarne bartendere fra det danske bartendermiljø vil sammen med jer kunne skabe en unik oplevelse både i det private hjem, på arbejdspladsen eller barer rundt omkring Danmark, hvor det kun er jeres fantasi, der sætter grænserne for, hvad der skal ske.

Du kan se et eksempel på vores cocktailkursus i videoen nedenfor eller søge mere inspiration på cocktailkursus.dk.

Cocktailkursus from cocktailkursus.dk on Vimeo.

Vi bringer isterninger til din fest eller begivenhed

Cocktailbutikken.dk kan desuden tilbyde dig, at vi leverer isterninger til dit event. Gennem vores samarbejde med istilfest.dk kan du få leveret fødevaregodkendte isterninger, som lever op til cocktailbutikken.dk’s standard, når det kommer til at holde dine drikkevare kolde og klar til fest. Istilfest.dk kan levere både hele og knuste isterninger i hele Danmark, så hvad enten din fest eller begivenhed foregår i Aalborg, Sønderjylland, Roskilde eller København, så leverer istilfest.dk de perfekte isterninger til dig.

Du kan se, hvordan bestillingen af dine isterninger fungerer neden for.

Virksomhedsoplysninger

Du kan finde cocktailbutikken.dk på Dortheavej 65, 2400 KBH NV

CVR 35226370

Cocktailcompany ApS

X
array(1) { [0]=> string(10) "2017/04/13" }